Visum - deel I
Door: Mirjam
Blijf op de hoogte en volg Familie
11 Augustus 2008 | Nederland, Ottoland
Inmiddels kunnen we bewijzen dat onze kinderen echt van ons zijn en zometeen ga ik mijn gezicht er nog een keer gekleurd op laten zetten en dan maken we morgen nogmaals de gang naar de Nigeriaanse ambassade...
Wordt vervolgd...
11 Augustus 2008 - 13:36
Annerieke:
Ha Mirjam, Wat geweldig dat jullie het voorstel van een prachtige dochter hebben gekregen! Ik sprak je nog op New Wine, en een paar dagen later was het dus al zover, echt super! En wat een klein meisje nog, hebben jullie al een foto? Ik ga jullie zeker volgen op deze weblog, leuk hoor. Heel veel succes!
Annerieke -
11 Augustus 2008 - 13:57
Marièlle:
Pff...gelukkig maar dat je niet heeeeeeeeeel erg ver van Den Haag afwoont! Al blijft het natuurlijk wel irritant dat het niet gewoon in 1 keer goed is. Succes met de laatste regeldingen en hopelijk snel op naar Nigeria!
Groetjes
Marièlle -
11 Augustus 2008 - 20:02
Saskia :
hey family,
lekker zwaar....vervelend Maar goed altijd blijven lachen ..jullie komen er wel!!ik vind het super leuk om je log bij te houden ben je dit weekend bij pa en ma ik ga uit in rotterdam namelijk dus iik kom ook nog langs misschien . veel liefs sas en shiromi -
11 Augustus 2008 - 20:21
Hilco:
Pffff... regeltjes :'(
Wel heel leuk dit! Heel veel succes, ik zal jullie blogs in de gaten houden, ik ben benieuwd!
Gr.
Hilco -
11 Augustus 2008 - 20:30
Margriet:
Leuk dat jullie een weblog bijhouden, we gaan jullie zeker volgen !
En wat een pech met de visumaanvraag: ik heb meteen jullie kanttekeningen voor onszelf genoteerd, kan handig zijn tzt ...
Hopelijk verloopt het morgen allemaal voorspoedig. Veel succes en plezier met alle laatste voorbereidingen !
Margriet
www.blaakjes.nl -
11 Augustus 2008 - 22:16
Tante Hanny:
lief viertal hier ben ik dan nog eventjes,morgen gaat het vast en zeker lukken! het shirtje voor jullie kleine meisje is af. als ik je morgen bij oma zie, dan krijg je het mee.heel veel succes morgen, en een knuffeltje voor jonne en timme. tantetje -
12 Augustus 2008 - 18:13
Marjo:
dus dit weekend waarschijnlijk aan op weg, gaaf hoor! Succes hoor met alle voorbereidingen,
liefs marjo -
12 Augustus 2008 - 18:15
Thea:
Ha Fam Kollenstaart.
Wat leuk dat wij jullie kunnen gaan volgen via www.
Hoop dat visum vandaag wel gelukt is.
Groetjes Thea.