Zaterdag 16 augustus - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Familie Kollenstaart - WaarBenJij.nu Zaterdag 16 augustus - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Familie Kollenstaart - WaarBenJij.nu

Zaterdag 16 augustus

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Familie

17 Augustus 2008 | Nigeria, Lagos

Een korte nacht, want om 07.00 uur was het ontbijt. Een half uur later werden we weer door de chauffeur opgehaald om naar Mrs. Aino te gaan, zij is onze contactpersoon wat betreft de adoptie. Eenmaal in haar appartement, vertrokken we gelijk weer en legde Mrs. Aino in de auto uit dat ons vandaag een druk programma te wachten stond. Wanneer Anita en wij de kinderen zouden ontmoeten, werd niet gezegd. In de auto vroeg Jonne telkens: ‘Waar is nou mijn zusje?’ En toen vertelde Mrs. Aino dat we naar het huis van de Missionairies of Charity gingen, omdat onze kinderen daar woonden.
We moesten anderhalf uur wachten, omdat de zusters naar de kerk waren. Wat kun je vertellen over de eerste ontmoeting…? Stella is een mooi meisje. Ze is klein. Ze is 13 maanden, maar – zeker vergeleken met Jonne en Timme – babyachtig. Maatje 74 past haar nog wel! Ze heeft ogen: zo groot, zo donker…prachtig… En in haar oren zitten al kleine gouden oorbelletjes. Ze is heel geïnteresseerd in alles om haar heen, vooral de jongens vindt ze ook reuze interessant. Jonne en Timme zijn blij met hun zusje: willen haar zelfs van de tumtummetjes laten proeven! Toen we weer met z’n allen in de auto zaten, zei Jonne: ‘Gaan we nu naar Ottoland?’
Nu liggen ze allemaal te slapen. Naast elkaar. Twee broertjes die een zusje gekregen hebben. Het was weer een heftige dag. Ik ben benieuwd hoe de nacht zal verlopen…

• 17 Augustus 2008 - 19:14

Aart En Heleen Van E:

Lieve mensen,lekker geslapen?
    Geweldig dat wij jullie op deze manier kunnen volgen, zo ver weg en toch dichtbij. Wij kijken naar jullie berichtjes uit.
    Wat zal dat een ontroerend gezicht geweest zijn 2 broertjes en een zusje slapend en een vader en moeder kijkend naar de kindjes die aan hun zorgen zijn toevertrouwd.
    Gods zegen toegewenst.
    Aart en Heleen van Eck.

• 17 Augustus 2008 - 19:15

MargrietNigerialijst:

Heerlijk, Stella is bij jullie. Fijn dat de kinderen zo nieuwsgierig naar elkaar zijn.
    Geniet van het land, de mensen en vooral van elkaar !
    Margriet en familie

• 17 Augustus 2008 - 19:23

Erik En Danielle:

Wat fijn dat Stella nu al bij jullie is en dat de grote broers zo trots zijn. Geniet ervan tussen de dozen en hopelijk mogen jullie snel naar een beter plekje.

Groetjes
    Erik en Danielle
    www.moemba.com

• 17 Augustus 2008 - 19:47

Thea:

wat fijn dat stella al bij jullie is,wat een hoop belevenissen in zo een korte tijd, en wat een hoop indrukken voor de jongens ook.
    ik wens jullie nog een hele goede tijd toe, en heel veel geluk voor stella

• 17 Augustus 2008 - 20:05

Esther (Nigerialijst:

Wat een prachtig gezicht moet dat zijn, jullie drie schatten op een rij. Ondanks de dozen, ordners en kapotte wc: ook ik ga zeggen: Geniet ervan, vergeet dat niet! Deze tijd samen is zo kostbaar...Ik hoop dat jullie een hele goede tijd verder tegemoet gaan.
    Hartelijke groet, Esther (een paar weekjes terug uit Malawi met onze zoon Thomas Chimwemwe)

• 17 Augustus 2008 - 20:38

Bea:

Fijn dat jullie Stella in jullie armen hebben kunnen sluiten. De kleine meid boft maar met 2 grote broers!
    Hopelijk is de nacht rustig verlopen.

Groet,

Bea, Peter, Yan Ni, Cai

• 18 Augustus 2008 - 06:02

Janine:

Fijn dat Stella nu bij jullie is!
    Geniet van het land en elkaar!

Liefs Janine

• 18 Augustus 2008 - 09:34

Marièlle:

Fijn dat jullie ontmoeting zo snel heeft plaatsgevonden en jullie niet een paar dagen hoefden te wachten. Hopelijk heeft ook Anita haar zoon in de armen kunnen sluiten.
    Ik ben reuze nieuwsgierig naar de foto van Stella met haar broers!

liefs,
    Marièlle

• 18 Augustus 2008 - 10:21

Sabine, Frank & Tani:

Ordners, bedjes op de grond, kindjes naast elkaar en een toekijkende mama.. zo wordt een gezin gevormd ;-)

Geniet van de komende tijd die jullie exclusief met elkaar gaan hebben - die is heel waardevol!

hartelijke groeten,
    Frank, Sabine & Tanimola (Nigerialijst)

• 18 Augustus 2008 - 10:26

Wil, Suzanne + Dénis:

Hallo
    Wat goed om te lezen dat jullie Stella al bij jullie hebben!
    Geniet van elkaar en van jullie tijd in Nigeria.
    Groetjes
    Wil, Suzanne en Dénis.

• 18 Augustus 2008 - 13:56

Anette Van Der Touw:

Via je mama dit adres gekregen. Wat een prachtig verhaal. Geniet van jullie dochter en zusje.

Groeten uit Sliedrecht

• 18 Augustus 2008 - 14:47

Leanna:

Wat mooi om te lezen, Jonne, Timme en Stella,
    bij elkaar wat een blijdschap en dankbaarheid zullen jullie voelen.

groetjes De Jungheimpjes

• 18 Augustus 2008 - 15:47

Tante Jenny:

via oma Kolenstaart gegevens gekregen.We hopen jullie uitgebreide gezin te volgen.Alle goeds voor jullie vijf.

• 18 Augustus 2008 - 16:44

Tante Hanny:

hoi lief vijftal, wat fijn dat stella al bij jullie is! Hallo Jonne en Timme zijn jullie blij met je zusje, tante hanny denkt heel veel aan iedereen. Geniet met z'n allen van deze bijzondere tijd, en ook van het mooie weer daar,hier regent het weer. tot de volgende keer, liefs tantetje

• 18 Augustus 2008 - 19:12

Frank Janneke Joris:

Hallo buurtjes, wat fijn dat alles goed met jullie is. Ze voelen zich wel op hun gemak bij elkaar als ze zo al bij elkaar slapen. Joris heeft z'n uitlaat rondje op het kerkplein vanmorgen alleen met mij moeten doen en was daar geheel niet van gecharmeerd. Jonne en Timme bleven? was het continue. Hoe is het verder daar? Veel regelen of kunnen jullie je nu wel eerst op Stella richten? Succes daar en de groeten van ons

• 18 Augustus 2008 - 20:12

Fam Van Der Kruk:

Vanuit Sliedrecht volgen wij elke dag jullie site en willen zo proberen heel dicht bij jullie te zijn, de ontroerende berichten over jullie nieuwe dochter en zusje ontroeren ons.Wij hopen dat alles zo voorspoedig zal blijven gaan als de afgelopen dagen.

• 19 Augustus 2008 - 18:58

Bart, Tanja En Rose:

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met jullie dochter!! Wat mooi dat wij jullie belevenissen mee mogen lezen. Wij zijn 20 juni j.l thuis gekomen met onze dochter Rose (nu 10 mnd) en zij komt uit hetzelfde tehuis als Stella. Heel bijzonder....
    Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk en een ontzettend mooi verblijf in Nigeria.

Willen jullie aub ook Anita de groetjes van ons doen?

Geniet van alles!!

Bart, Tanja en Rose

• 24 Augustus 2008 - 13:26

Jolanda En Alex:

Dag lieve mensen,
    Al surfend ontdekte ik dat jullie ook een wblog hebben. Meteen aan het lezen geslagen....
    Van harte gefeliciteerd met de omarming van jullie mooie Stella!
    Geniet van elkaar en tot later,
    Jolanda en Alex
    Ntando, Mandlekosi en Dalila